Japansk lifting

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting opstrammer huden og er samtidig en meget behagelig måde at afstresse på og dejlig, hvis du bare ønsker lidt velvære og forkælelse i en travl hverdag.
Japansk Lifting 100% naturlig ansigtsløfting uden kirurgi, der benytter hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage i ansigtet.
Japansk Lifting giver ansigtet fornyet glød, mindsker fine linjer og rynker, afspænder og opfrisker ansigtet på en hel unik måde. Samtidig opnår man også en hel fantastisk følelse af ro i hele kroppen og behandlingen har dermed en skøn afstressende effekt. 

Sådan foregår en Japansk Lifting hos mig

Du ligger på en briks med tøj på og et tæppe over dig, så du ligger lunt og trygt til afstressende musik. Jeg starter med at lægge en udrensende, stimulerende og genopbyggende spirulinamaske på. Mens masken virker, får du en afslappende og behagelig nakke- og hovedbundsmassage.
Herefter påføres ansigtet en 100% ren hybenkerneolie og ansigtet masseres over tre faser med stimulering af neurologiske punkter, organzoner og rynkeøvelser. Der gives også lymfedrænage som en del af behandlingen.
Ansigtet afrenses igen og der gives en saltstensmassage med Himalaya saltsten. Himalaya saltsten indeholder 84 mineraler, som alle er brugbare for vores krop. Herefter lægger jeg en fugtmaske på, og mens den virker, giver jeg dine fødder og underben en dejlig massage med let zoneterapi.. 

Japansk Lifting, 60 minutter

Denne behandling består af spirulinamaske, ansigtsmassage med 100% ren hybenkerneolie, saltstensmassage, fugtmaske og massage af nakke og hovedbund samt fod- og underbensmassage. 

60 minutters japansk lifting koster 525,- kr.

Japansk Lifting + 30 minutters rygmassege. I alt 95 minutter

Den japanske lifting består af spirulinamaske, ansigtsmassage med 100% ren hybenkerneolie, saltstensmassage, fugtmaske og massage af nakke og hovedbund samt fod- og underbensmassage. 

Derefter foretager jeg en rygmassage.

I alt 90 minutters luksusbehandling koster 775,- kr.