Det siger kunderne….

stemningsbillede
Tilfredse kunder der kommer igen

Har idag modtaget en fantastisk behandling hos Pernille
kan klart anbefales.
” 10/1 2020 Janni B.

Afslappende stemning i klinik, rigtig god massage af ryg og nakke. Jeg kan varmt anbefale Pernille, det er ikke sidste gang jeg søger behandling hos hende” 16/12 2019 Tine K

” Dygtige, søde og imødekommende Pernille er yderst kompetent og professionel. Hyggelig atmosfære “ 16/5 2019 Lene L.

Har fået en skøn omgang massage i dag hos Pernille.Det kan virkelig anbefales. Pernille er meget dygtig og grundig og rammerne er trygge, behagelige og hyggelige. Prøv det, du vil ikke fortryde det” 31/5 2019 Pernille

Min kæreste og jeg havde en skøn fredag eftermiddag i AnniseWellness, hvor fik manicure, pedicure og zoneterapi. Vi gik begge derfra med en dejlig oplevelse af ro og velvære – kan stærkt anbefales som et åndehul i hverdagens travlhed. Kh. Lars og Betina ❤️ ” 6/7 2019 Betina S.

Har modtaget en fantastisk behandling med helkropsmassage. Mødt stor professionalisme og målrettet behandling for de problemer jeg havde. Så det kan klart anbefales ” 5/7 2019 Peter L.

Har kæmpet med voldsomme hovedpiner i en længere periode. Efter kombinations behandlinger hos Pernille siden maj måned – har jeg ikke haft nogle anfald. Det er en kæmpe lettelse. Pernille er en fantastisk, rolig og omsorgsfuld behandler og jeg giver hende mine bedste anbefalinger. 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
” 6/7 2019 Henriette I.

“Kan klart anbefale Annisse Wellness. Virkelig dejlig og afslappende massage. Rigtig hyggeligt sted med meget behagelig og rolig atmosfære. Pernille hviler i sig selv og får en til at føle sig rigtig godt tilpas. Både jeg og min datter på 9 var meget begejstrede og er begge enige om at vi vil komme igen og igen og…. ” 31/5 2019 Bettina L.